Investor

VPK Suchý invest, s.r.o.

Kontakt

+420 731 182 884

E-Mail

info@bydleniupodebrad.cz

Rychlé řešení

Naše klíčové schopnosti v oblasti zákaznických informací a analýzy nám umožňují poskytovat vysoce kvalitní služby přizpůsobené potřebám našich klientů.

Profesionalita

Specializujeme se na poskytování komplexních finančních služeb spojených s financováním nákupu pozemků. Naše profesionální služby vám pomohou zajištěním potřebného financování a vyřízením veškerých souvisejících administrativních kroků.

Analýza Vašich možností

Na základě vašich individuálních potřeb a finanční situace vám můžeme nabídnout širokou škálu možností financování. To může zahrnovat hypoteční úvěry s konkurenceschopnými úrokovými sazbami, flexibilní splácení či další specifické podmínky dle vašich požadavků.

proces

FINANCOVÁNÍ

Úvodní schůzka

Naše společnost se specializuje na poskytování komplexních finančních služeb a rádi vám pomůžeme sestavit nejvhodnější plán.

Prvním krokem bude zhodnocení vaší aktuální finanční situace, včetně bonity. To nám umožní lépe porozumět vašim možnostem financování a navrhnout přesné řešení odpovídající vašim potřebám.

Dodání podkladů a analýza

Následujícím krokem bude porovnání nabízených produktů jednotlivých bank. Spolupracujeme s různými bankami a máme přístup ke širokému spektru hypotečních úvěrů. Na základě analýzy budeme schopni identifikovat ty nejlepší nabídky pro váš konkrétní případ.

Společně pak můžeme stanovit optimální finanční plán, který bude zohledňovat vámi vybraný pozemek i vaše individuální požadavky.

Čerpání a dokončení obchodu

Zajistím a uhradím návrh na vklad, který poté podám na příslušný Katastrální úřad. Samozřejmostí je také sledování fixačního období po dokončení obchodu

Během celého procesu financování jsme tu pro vás jako vaše spolehlivá opora. S našimi odbornými znalostmi a zkušenostmi se postaráme o to, abyste měli jistotu a podporu při každém kroku financování. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.

KONTAKT

Poslat dotaz na
Pozemek

Dobrý den, děkujeme Vám za zaslání dotazu na prohlídku / koupi pozemku.

Co nejdříve Vás budeme kontaktovat.